Datum: 23-07-2018     Tijd: 11:21

Archief-Agenda

Agenda item: 1404.kok

Kok-Bloemenservice wisselbokaal,

De training is al weer afgelopen voor dit seizoen, maar het is nog te vroeg om al vakantie te houden. Daarom hebben we dit jaar weer een enkel toernooi opgezet, gesponsord door Kok-Bloemenservice, alleen met een iets andere opzet dan voorgaande jaren. In de bijlage zitten de schema's voor het enkel toernooi en daarin staan ook de spelregels (zie hieronder). De enkels kunnen gespeeld worden tot aan het einde van het seizoen.
Met vriendelijke groet,

De Technische Commissie.

Spelregels voor zowel Dames als Heren

• Vanaf trede 10 tot 6 kan men een persoon die 1 trede boven hem haar staat uitdagen;
  • Bij winst neemt de winnaar de plek in van de verliezer;
  • Vanaf trede 5 tot 1 kan men 2 tredes hoger uitdagen;
  • De winnaar neem de plek in van de verliezer, de verliezer zakt 1 plaats;
  • Na een uitgedaagde partij, moet men eerst tegen een ander spelen alvorens de 2 zelfde mensen elkaar weer gaan uitdagen;
  • Men speelt om 2 gewonnen sets;
  • Men hoeft bv maar 2 wedstrijden te spelen op een avond, mag natuurlijk meer, maar dit kan dan een reden zijn om te weigeren;
  • De wedstrijd moet eerst ingevuld worden op een daarvoor bestemd formulier en daarna de uitslag.

Voor de treden bij de start van de competitie zie onderstaande afbeeldingen.