Datum: 23-07-2018     Tijd: 11:34

Archief-Agenda

Agenda item: 1405.berkel

Berkelcompetitie, de laatste wedstrijden in sporthal de Kamp in Hengelo gld op 17 mei 2014

Op 17 mei a.s. worden de laatste wedstrijden van dit seizoen gehouden van de Berkelcompetitie voor de jeugd. Deze keer ook weer in sporthal de Kamp. Deelnemende teams aan deze competitie komen dit jaar uit: Borculo, Eibergen, Neede, Groenlo, Lochem en Hengelo gld. Van HBC doen er twee teams mee. Het 1e team bestaat uit Coen Middelink, Max Goldewijk en Joppe Veerman. Het 2e team bestaat (nu nog maar) uit Cas Ober en Bram de Visser. Kom dus allen kijken naar de prestaties van onze jeugd op zaterdag 17 mei a.s. Het begint al om 09.00 uur.

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!