Datum: 23-07-2018     Tijd: 11:37

Archief-Agenda

Agenda item: 1409.ttwieken

Beste badmintonvrienden,
Hierbij nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan het 15e TeamToernooi op zondag 7 september 2014 in de Wieken te Vaassen.
Er worden mix en dubbel partijen gespeeld in 3 verschillende categorieën.
Het is een poule systeem waardoor je tegen alle tegenstanders in jouw poule speelt.
Teams moeten door jullie zelf samengesteld en in 1x opgegeven worden, voor de reeds bekende teams is het een goede mogelijkheid om voor de competitie te oefenen en om in het wedstrijd ritme te komen.
Naast dat het een goede voorbereiding is op het nieuwe competitie seizoen, is het ook een zeer gezellig toernooi en biedt het gelijktijdig de mogelijkheid om weer lekker bij te kletsen.
De winnaars van het afgelopen jaar hebben voorrang bij de inschrijving.
Vorig jaar was het toernooi reeds begin juli volledig bezet en ook nu geldt weer VOL=VOL.
Schrijf je daarom in middels het bijgevoegde document en stuur het via de e-mail z.s.m. terug!

Tot 7 september!
Met sportieve groet,
Robin en Huub
Email:Teamtoernooi BCVeluwe

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!