Datum: 21-07-2018     Tijd: 23:28

Archief-Diverse

Archief item: 1010.clear

Clear

Badminton Nederland beleeft vandaag een primeur: de uitgave van het online magazine 'CLEAR! VERENIGINGEN'. Het blad heeft veel overeenkomsten met de bestaande CLEAR!, die is omgedoopt in 'CLEAR! COMPETITIE & TOERNOOIEN'. In dit nieuwe blad gaat het openingsartikel over het Mixed Recreanten Team Toernooi, dat afgelopen zaterdag in Almere werd gehouden. In het stuk de achtergronden over het ontstaan van dit nieuwe evenement. Er staat ook een verslag in over een vergadering van bondsbestuur en een groot aantal verenigingsvoorzitters. Verder aandacht voor schoolbadminton, de Yonex Kids Games, financiŽle ondersteuning van het Junior Master-circuit door het Badminton Business Netwerk en een verslag van de onlangs gehouden vergadering van het bondsbestuur.

Voor een kijkje in het blad kun je op onderstaande link klikken:
Clear

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!