Datum: 21-07-2018     Tijd: 23:29

Archief-Diverse

Archief item: 1208.indelingsporthal

Indeling van de sporthal
De ruimte in de sporthal zullen we op dinsdag moeten delen met andere sportverenigingen. Wat betekent dit voor ons? We hebben tijdens het trainen maar +/- 2/3e deel van de sporthal ter beschikking. Dit zou betekenen dat we maar drie speelvelden ter beschikking hebben. Om HBC enigszins tegemoet te komen zijn aan de rechterzijde van de sporthal op de vloer, haaks op de bestaande badmintonvelden, drie nieuwe (witte) badmintonvelden getekend. We hebben dus nu 4 speelvelden ter beschikking, in het midden van de hal één veld zoals we gewend zijn en rechts daarvan en haaks erop drie nieuwe speelvelden. Het is een beetje behelpen maar we kunnen ons tijdens de trainingen wel even mee redden.

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!