Datum: 21-07-2018     Tijd: 23:32

Archief-Jeugd

Archief item: 0703.jc

HBC-Jeugdtraining seizoen 2006/2007

De vaste zaterdagmorgen voor de jeugd van HBC is veranderd. Vanaf Augustus '06 heeft de jeugd training van Gerard Trommelen en traint ook op de dinsdagavond. Zij beginnen om 19.00 uur tot 20.00 uur en daarna komen de recreanten. De wedstrijden bleven onveranderd op de zaterdagmorgen van 9.00 uur tot 11.30 uur.
De toernooien worden vanaf dit seizoen ook zoveel mogelijk gezamenlijk gehouden met de senioren, zodat er ook iets meer uitdaging is i.v.m. het lage aantal jeugdleden.
Er zal dit jaar ook weer een badmintonkamp georganiseerd worden en wel in het weekend van 23/24 juni'07. Informatie volgt! ! ! !

De Jeugdcommissie