Datum: 21-07-2018     Tijd: 23:31

Archief item: 0901.mb

Jeugd instuif op 2 januari 2009

Vooraf
Op 2 januari van 14.00 uur tot 16.30 uur wordt er een jeugd-introductie toernooi georganiseerd. Het financieel adviesbureau Memelink-Bergervoet heeft zich bereid verklaard dit toernooi te sponsoren.
Speciaal voor dit toernooi wordt/is er een flyer verspreid binnen Hengelo (gld) en Keijenborg. Hierbij wordt de jeugd uit Hengelo (gld), Keijenborg en omstreken van harte uitgenodigd kennis te maken met deze fantastische sport.
Voor de jeugd: Weet je nog niet hoe de spelregels zijn, heb je geen racket of heb je er zelfs nog nooit één vastgehouden, het maakt allemaal niet uit! Kom met je (sport)kleding, (zaal)schoenen en eventueel je ouders naar sporthal de Kamp. Wij zorgen voor de rest.

Hieronder zie je de foto's van het evenement.