Datum: 21-07-2018     Tijd: 23:32

Archief-Jeugd

Archief item: 1303.berkel

Berkelcompetitie, de finale in Hengelo gld op 30 maart 2013

Op 30 maart was het dan zover, het sluitstuk van de Berkelcompetitie waarvoor 3 teams van HBC waren ingeschreven en er uiteindelijk 2 hebben meegespeeld. De competitie was gestart op 27 oktober 2012 in Borculo en via Ruurlo, Neede, Eibergen, Groenlo en Lochem hier op 30 maart in Hengelo gld uitgekomen. De Berkelcompetitie geeft onze jeugd, en natuurlijk ook die uit de andere plaatsen, een prima gelegenheid kennis te maken met het spelen in competitieverband. Een heel goed initiatief dus.
Om +/- 11.15 uur op deze zaterdagmorgen was iedereen aanwezig en konden de wedstrijden beginnen. De organisatie had het, zoals altijd, weer prima voor elkaar. De wedstrijdstrookjes werden uitgedeeld en het spel kon beginnen.
De wedstrijden duren +/- 10 minuten, voor sommigen was dat toch wat lang. Daarna er opnieuw wedstrijdstrookjes worden uitgedeeld enz. enz.
Ondertussen was er nog een pauze, tijd voor een bakje koffie of, voor de jeugd, een frisdrankje.
Om ongeveer half twee waren alle wedstrijden gespeeld. Omdat dit de laatste wedstrijden waren volgde, nadat de scores waren verwerkt, direct de prijsuitreiking. Onze teams Hengelo 1 (Coen en Max) en Hengelo 3 hebben het goed gedaan. Hengelo 1 wordt zelfs 1e in Poule C en Hengelo 3 wordt 3e in poule D. In poule A en B speelden geen teams uit Hengelo gld mee.
Hieronder de tabel met de uitslagen van Poule C en Poule D en foto's met o.a. onze deelnemers en winnaars Coen, Max, Pien, Mariska, Bram en Cas.