Datum: 21-07-2018     Tijd: 23:32

Archief-Jeugd

Archief item: 1509.hbcjcontact

HBC Jeugd CONTACT (Tekst)

HENGELOSE BADMINTON CLUB
Info: www.hengelosebadmintonclub.nl
2641ccp@badminton.nl
------------------------------------------------------------------------
Houd ook onze site in de gaten met betrekking tot nieuws etc.: www.hengelosebadmintonclub.nl

HBC wordt gesteund door: Bouwcenter HCI, Onstenk Meubelen en Roozegaarde sport & mode.
Overige sponsoren: GOMA: De Wending administratie kantoor, T2 architecten,
Kok Bloemenservice, Memelink&Bergervoet BV, alsmede door tal van adverteerders in het HBC-Clubblad.

Beste HBC jeugdleden,

Bij deze ontvang je het HBC-jeugdcontact. Er staan hier diverse mededelingen, gegevens, informatie en dergelijke in over de Hengelose badminton club. Wij als jeugdcommissie zijn erg blij met jullie als leden.
Wij wensen je alvast een heel sportief nieuw seizoen toe!
Vriendelijke groeten,
Jeugdcommissie HBC.

Wat is badminton?
Badminton is veruit de snelste racketsport ter wereld. Los van de snelheid is het ook nog eens erg intensief. Je bent constant in beweging tijdens het spel. Badminton is niet alleen een snelle sport maar is ook een technische sport, je moet de techniek van het spelletje beheersen om echt goed te kunnen spelen. Deze techniek willen wij jou graag bijbrengen bij de Hengelose badminton club.
Mededelingen:
Jeugdcommissie:
* Bert Wechgelaar
* Bregje Kelderman
* Hans Zweverink (voorzitter HBC: hans.zweverink@hetnet.nl)
* Aniek Luesink (contactpersoon: aniek_luesink@hotmail.com)

De tijdsindeling voor de trainingen is als volgt;
Voor jeugd/beginners: 18.30-19.30 uur
Voor senioren team 3 en 4: 19.30-20.30 uur
Voor senioren team 1 en 2: 20.30-21.30 uur
Vrij spelen (er is altijd 1 veld beschikbaar): 18.30-22.15 uur
Aspirant leden zijn altijd welkom vanaf 18.30 uur

Kosten badminton:
Je kunt bij ons 4x gratis trainen. Lijkt het je dan leuk om lid te worden? Dit kan per half jaar of per jaar.
Vraag Aniek of trainer Eddy naar een aanmeldformulier. De kosten zijn:
Kleine jeugd (Basisschool): € 50,00 per jaar of € 30,00 per 1/2 jaar
Jeugd vanaf 13 jaar: € 80,00 per jaar of € 45,00 per 1/2 jaar
Senioren: € 150,00 per jaar
Jeugdleden:
Elva Beeftink, Laurens Hekkelman, Gemma Mullink, Caz Ober, Mike Zwaan, Pien Zweverink, Max Goldewijk en Joppe Veerman.

Training: 18:30-19:15 uur: daarna vrijspelen tot 19.30 uur

Berkelcompetitie:
De berkelcompetitie is een competitie opgezet voor de jeugd van 7 tot 18 jaar. Elk seizoen doen er een aantal verenigingen in de buurt mee aan de berkelcompetitie. Ongeveer één keer per maand op zaterdagochtend worden er wedstrijden gehouden. Iedere vereniging verzorgt een speelochtend, waarbij de verschillende teams in de poules tegen elkaar spelen. Aan het einde van het seizoen wordt aan iedere poulewinnaar een prijs uitgekeerd.

Extra trainingsmogelijkheden:
Voor alle gemotiveerde jeugdleden is er de mogelijkheid om extra te trainen in Hoog Keppel op vrijdagavond. Je hoeft niet goed in badmintonnen te zijn, maar je wil dit wel worden. Wel is het verplicht om aan drie toernooitjes mee te doen binnen de regio. Er zitten ook kosten aan: €112,- euro voor 14 lessen en €12,50 aan inschrijfkosten. Voor vervoer naar Hoog-Keppel moet je zelf zorgen. Voor meer informatie kun je bij ons terecht.

Trainer Eddy:
Al enkele jaren is Eddy Boerman de trainer van de Hengelose badminton club. Hij doet dit met veel plezier. Bovendien is hij zelf ook een goede badmintonner. Hij geeft allerlei tips en trucks mee.

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!