Datum: 21-07-2018     Tijd: 23:33

Archief-Jeugd

Archief item: 1611.jeugdinloop

Open avond badminton in sporthal de kamp 29 november
De Hengelose badminton vereniging houdt een inloop avond op dinsdag 29 november van 18.30 tot 19.30 voor de jeugd van Hengelo en omgeving.
Op deze avond kan iedereen die is kennis wil maken met badmintonnen gratis mee doen. Er zijn deskundige begeleiders aanwezig en rackets en shuttles.
Badminton is een zeer snelle sport waar inzicht, tactiek en conditie een rolspelen. Badminton is niet alleen een individualistische sport, wedstrijden worden altijd in teamverband gespeeld. Tijdens de training wordt er dan ook vaak met een andere jongen of meisje samen gespeeld, tegen een ander duo. Erg leuk en gezellig, dus je leert zo veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen. Ook is er tijdens de training een echte trainer aanwezig die een ieder nieuwe slagen leert en hoe de spelregels gaan.
De sport is voor kinderen van 5 jaar tot 8 jaar een goede ontwikkeling voor de oog-hand coŲrdinatie, zoals bv knikkeren of jojoŽn. Voor de wat oudere leeftijd is het goed voor de ontwikkeling van timing en inzicht, slagvaardigheid en het wedstrijd element.
Kortom kom dinsdagavond 29 november naar sporthal de Kamp in Hengelo Gld en maak kennis met badminton en laat je informeren over de mogelijkheden.
Uiteraard is de ouderen jeugd (> 18 jaar) na 19.30 ook van harte welkom.
Klik voor meer informatie op onderstaand plaatje.