Datum: 21-07-2018     Tijd: 23:33

Archief-Teams

Archief item: 1003.c2_kampioen

HBC 2 Kampioen

Vrijdag 19 maart werd het tweede team van HBC feitelijk kampioen in de 5de klasse van regio Oost. Na een 8-0 overwinning op Babo (Borculo) kunnen ze niet meer ingehaald worden door de concurrentie. Het, aan het begin van het seizoen, compleet nieuw samengestelde team, werd al geheel in het nieuw gestoken door Financieel adviesbureau Memelink & Bergervoet. Hierdoor was de start al superieur. Na de nodige aanwijzingen en de trainingsstof van Trainer Gerard Trommelen op de dinsdag avond, werd het team steeds hechter. Het team bestaande uit de heren, Manfred Cuppers, Wim Hofs en Tonnie Bergervoet verloren geen enkele heren dubbel partij. Wel moesten er enkele enkel partijen aan de tegenstander gewonnen gegeven worden. Bij de dames, Ria Onstenk, Marleen Bergervoet en Annemiek Zweers gingen er ook maar weinig wedstrijden verloren. Ria verloor zelfs geen enkele enkel partij. Dus met 10 gewonnen wedstrijden en 1 gelijk spel gaan ze met 67 punten aan de leiding en zijn niet meer in te halen door de concurentie. A.s. vrijdag 26 februari, zal de laatste wedstrijd van het seizoen worden gespeeld in Sporthal de Kamp. Pluumke uit Winterswijk komt dan op bezoek. De uitslag maakt niet meer uit, maar ze willen zeker winnen. U bent van harte welkom om dit vanaf 20.00 uur te aanschouwen en het te feliciteren. Na 2 heren enkel partijen en 2 damesenkel partijen, 1 dames-, 1 herendubbel en 2 gemengd dubbels zal de wedstrijd rond 23.00 uur afgelopen zijn. HBC-2 is alvast in de bloemetjes gezet.