Datum: 21-07-2018     Tijd: 23:33

Archief-Teams

Archief item: 1302.c1_kampioen

HBC 1 Kampioen

13 Februari werd het eerste team van HBC feitelijk kampioen in de 4de klasse afdeling 6 van regio Oost. Ondanks de afwezigheid van de vaste dames (Judith en Manon) bij deze laatste wedstrijd, werden ze feitelijk niet gemist. Immers de invalsters Nienke en Aniek wisten samen met Sander en Manfred het kampioenschap te bezegelen met een mooie 8-0 overwinning op Thuve BC 5.
Hans staat er wel een beetje "krukkig" bij dankzij het te onstuimig vieren van de overwinning op de skypiste in Duitsland. Met een driedubbele beenbreuk bekijkt hij het badminton voorlopig vanaf de zijlijn.