Datum: 23-07-2018     Tijd: 11:11

Archief-Toernooien

Archief item: 0905.kok

Enkelkampioenschap

Om +/- 20.00 uur zijn de halve finales gespeeld, de twee winnaars, Hans Zweverink en Tonnie Bergervoet, moesten, na een redelijk vermoeiende avond om +/- 22.00 uur de finale spelen. Tussendoor moesten nog de wedstrijden voor het GOMA-mix kampioenschap gespeeld worden. Desondanks werd het toch een spannende wedstrijd. Na de winst in de eerste set leek het in de tweede set of Tonnie de moed en de lust om te winnen had opgegeven. Na een sterk begin van Hans en een zes- of zevental punten voorsprong, liet Tonnie het lopen. Het bleek een taktische set, winst in de tweede set was (haast) onmogelijk geworden en dus moesten de krachten dan maar gespaard worden voor de derde en laatste set. In het begin van deze set ging het een tijd lang gelijk op en was het onduidelijk wie de winst uiteindelijk op zou strijken. Tegen het einde moest Tonnie zich dan toch gewonnen geven.
Een mooie wedstrijd en een terechte kampioen: Hans Zweverink.