Datum: 21-07-2018     Tijd: 23:27

Archief-Toernooien

Archief item: 1104.t2

T2 Paastoernooi 26-04-2011.

Het door T2-architecten gesponsorde paastoernooi stond dit jaar in het teken van de Jeugd. Naast een behoorlijk aantal senior leden, was de jeugd deze avond goed vertegenwoordigd. Geen scheiding naar leeftijd, nee ……. Zowel partner als tegenstanders werden door het kaartspel bepaald en zo speelden senioren en jeugd met en tegen elkaar. Voor de senioren betekende dit soms een beetje inhouden, voor de jeugd vooral een kans zich te meten met de “grootten”. Om iedereen de mogelijkheid te geven de avond als winnaar af te sluiten speelde, naast het resultaat van de gespeelde wedstrijden, ook de dobbelsteen nog een aandeel in de te behalen individuele punten. Om +/- 10.00 uur werden de laatste wedstrijden gespeeld en direct daarna de punten geteld.
De winnares bij de jeugd werd, mede gezien de het late uur direct bekend gemaakt. Het jeugdlid met de meeste punten en dus winnares is Jessie Bos.
Na het douchen werd inde kantine de winnaar bij de senioren bekend gemaakt. Onze voorzitter Henk Hoed was de gelukkige.
Nadien bleef het nog lang gezellig in de kantine!