Datum: 21-07-2018     Tijd: 23:26

Archief-Toernooien

Archief item: 1112.wending

Het "De Wending" Oudjaarstoernooi op 27 december 2011

Het leed van een deelnemer

Eerst wordt de teamindeling bekendgemaakt, nou hieraan zat echt wel een luchje. Denk je heus dat we een reele kans hadden. De andere teams hadden of hele sterke spelers of ze hadden er meer.
Dan het trekken van een kaart, gelijk viel mij al op dat sommige kaarten een oortje hadden. Onze tegenstanders waren, natuurlijk, van te voren al met grootte precisie uitgekozen. Geen wonder dat wij als ploeg snel verhuisden naar de meest rechtse baan. We hebben natuurlijk ons uiterste best gedaan om op de linker baan uit te komen, maar tegen zoveel onrecht, vanaf het begin van het toernooi, is geen kruid gewassen.
Toen de pauze: de oliebollen en niewjaarsrollen smaakten best wel lekker. Toch zat ook hier een smaakje aan. Het is natuurlijk niet te bewijzen maar na de pauze voelde ons hele team zich wat zwakjes in de knieen. Ook hier heeft de organisatie ons weer flink te pakken genomen.
Eigenlijk waren we hierdoor kansloos, maar met bovenmenselijke krachten wisten wij ons in het tweede deel nog tot vlakbij de linkerbaan te slaan. Helaas moesten we toch toestaan dat andere teams de finale speelden. Na het toernooi moesten we ook nog ons verdriet tot in de vroege uurtjes zien weg te drinken. Nou ik hoop toch dat de organisatie ons volgend jaar ook een kans wil geven en niet alleen de andere teams voor zal trekken. Bij een grondige bestudering van de bijgevoegde foto's (soms onder moeilijke omstandigheden genomen) kan een ieder gelijk zien dat mijn verhaal niet op zichzelf staat.

tot volgend jaar,
deelnemer