Datum: 21-07-2018     Tijd: 23:33

Archief-Toernooien

Archief item: 1512.wending

De Wending Oudjaarstoernooi
Wederom een leuke en gezellige badmintonavond, opgeluisterd door koffie met oliebol of kniepertje met slagroom. De teamindeling door de technische commissie zorgde er weer voor dat alle deelnemers, HBC-leden en introducees, deel uit zouden kunnen maken van het winnende team. Uiteindelijk kan er maar 1 team winnen en van dat team hebben we hierbij een foto geplaatst.
Voorafgaand aan de prijsuitreiking aan het winnende team heeft Sander Massen ook nog de poedelprijs aan het laagst scorende team uitgereikt en de sponsor van dit toernooi, Alfred Zweers, in de bloemetjes gezet.
Onze voorzitter Hans Zweverink tenslotte heeft nog iets verteld wat ons te wachten staat in het nieuwe jaar (Bronckhorst samen), een ieder bedankt voor deelname en inzet en wenste iedereen het beste voor het nieuwe jaar!