Datum: 23-07-2018     Tijd: 11:44

Informatie-Verslagen

Verslagen

De verslagen van de teams zijn per seizoen in 1 bestand ondergebracht (meestal is het een jaarverslag). Klik op het jaartal voor het betreffende verslag.
Opmerking: 2007 staat voor het seizoen 2006-2007

HBC folders

Voor het inkijken van de HBC-folders heeft u Acobat-Reader nodig!!

Verslag: C2_2010

Terug naar Verslagoverzicht

Verslag HBC-2 Seizoen 2009/2010

Gebleken is dat de spelers van HBC 2 beter zijn in het spelen van badminton dan het schrijven van een verslag van de gespeelde wedstrijden en van het seizoen. Als redaktie zijn we voldoende gericht op het spelletje badminton en we beseffen dan ook dat dit team een prima prestatie heeft neergezet het afgelopen seizoen, kampioen worden is niet niks. Het echter dus nog beter: volgend jaar weer kampioen worden en dan ook nog op tijd de wedstrijdverslagen en het jaarverslag in te leveren.
Namens de redaktie: Spelers van HBC-2 van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap!!

HBC 2 Kampioen (uit de HBC-flyer)
Vrijdag 19 maart werd het tweede team van HBC feitelijk kampioen in de 5de klasse van regio Oost. Na een 8-0 overwinning op Babo (Borculo) kunnen ze niet meer ingehaald worden door de concurrentie. Het, aan het begin van het seizoen, compleet nieuw samengestelde team, werd al geheel in het nieuw gestoken door Financieel adviesbureau Memelink & Bergervoet. Hierdoor was de start al superieur. Na de nodige aanwijzingen en de trainingsstof van Trainer Gerard Trommelen op de dinsdag avond, werd het team steeds hechter. Het team bestaande uit de heren, Manfred Cuppers, Wim Hofs en Tonnie Bergervoet verloren geen enkele heren dubbel partij. Wel moesten er enkele enkel partijen aan de tegenstander gewonnen gegeven worden. Bij de dames, Ria Onstenk, Marleen Bergervoet en Annemiek Zweers gingen er ook maar weinig wedstrijden verloren. Ria verloor zelfs geen enkele enkel partij. Dus met 10 gewonnen wedstrijden en 1 gelijk spel gaan ze met 67 punten aan de leiding en zijn niet meer in te halen door de concurentie. A.s. vrijdag 26 februari, zal de laatste wedstrijd van het seizoen worden gespeeld in Sporthal de Kamp. Pluumke uit Winterswijk komt dan op bezoek. De uitslag maakt niet meer uit, maar ze willen zeker winnen. U bent van harte welkom om dit vanaf 20.00 uur te aanschouwen en het te feliciteren. Na 2 heren enkel partijen en 2 damesenkel partijen, 1 dames-, 1 herendubbel en 2 gemengd dubbels zal de wedstrijd rond 23.00 uur afgelopen zijn. HBC-2 is alvast in de bloemetjes gezet.

Verslag wedstrijd HBC 2 -- BABO 2
Een wedstrijd die “vrij eenvoudig” werd gewonnen door het thuisteam. Mede door deze winst is het niet meer mogelijk het team van HBC-2 nog van de troon te stoten. Ondanks die ene nog te spelen wedstrijd is het kampioenschap praktisch een feit. Reden genoeg voor het bestuur de winnaars te feliciteren en met bloemen te overladen. Onderstaande foto’s zijn hiervan getuige.

Terug naar Verslagoverzicht