Datum: 23-07-2018     Tijd: 11:47

Informatie-Verslagen

Verslagen

De verslagen van de teams zijn per seizoen in 1 bestand ondergebracht (meestal is het een jaarverslag). Klik op het jaartal voor het betreffende verslag.
Opmerking: 2007 staat voor het seizoen 2006-2007

HBC folders

Voor het inkijken van de HBC-folders heeft u Acobat-Reader nodig!!

Verslag: R1_2007

Terug naar Verslagoverzicht

Verslag 2007 HBC recreanten 1.

Als team 1 van de recreanten begin je het seizoen natuurlijk met de nodige kampioen aspiraties.
Gelukkig speelden we de eerste wedstrijd thuis wat altijd goed is voor het zelfvertrouwen. Rond halfdrie toen we allemaal op de fiets naar huis toe gingen waren we het er over eens dat het best goed was gegaan, en het zeer gezellig was geweest. Heerlijke hapjes, drank genoeg! ! !
Helaas wist ik me de andere morgen wel te herinneren dat we de wedstrijd met 8 tegen 0 hadden verloren! ! !
Nadat de verwachtingen redelijk waren getemperd door deze nederlaag ging het stukken beter.
We wonnen enkele wedstrijden op rij en raakten steeds meer op elkaar ingespeeld. Volgens sommigen raakten we in de mix al te veel op elkaar in gespeeld en was het niet nodig elkaar bij ieder punt uitbundig te feliciteren. Tja, als je zelf veel verliest word je gauw jaloers!
Halverwege de competitie stonden we op een keurige derde plaats.
Tegen de koploper ( en latere kampioen) waar we in de eerste wedstrijd met 8 - O van hadden verloren wisten we als enige ploeg een punt te pakken in de return!
Sommige wedstrijden gingen jammer genoeg nipt verloren waardoor we niet om de titel konden meedoen.
Aan het eind van de rit stonden we op de derde plaats volgens ons zelf een keurige prestatie.
Vooral tegen teams met veel thee drinkers weten we ons altijd enorm op te peppen die gaan dan ook nooit verloren.
Gedurende het seizoen bleek dat Gerard z'n trainingen in het dubbelspel duidelijk zijn vruchten begonnen af te werken.
Voor het eerst in jaren wonnen we veel meer heren dubbels dan dat we verloren Ook bij het damesdubbel kon je zien dat ze elkaar niet vaak meer omver liepen! ! !!!! ! ! ! ! ! !!! ! ! ! ! ! ! !!!!!!
Kortom een geweldig leuk seizoen met goede sportieve prestaties. En zoals altijd gezelligheid troef, daar kan winst of verlies niets aan veranderen.

Jannie, Jet, Annemiek, Martijn, Alfred en Jan

Terug naar Verslagoverzicht