Datum: 21-07-2018     Tijd: 23:34

Vereniging-Training

Trainingen en Thuiswedstrijden

Gedurende het seizoen worden de traingen verzorgd op de dinsdagavond vanaf 18.30 uur.
De thuiswedstrijden worden meestal op de vrijdagavond vanaf 20.00 uur gespeeld, een enkele keer zal er, door omstandigheden, uitgeweken worden naar de dinsdagavond.

Trainingstijden

groep tijd locatie
jeugd en beginners 18.30 - 19.30 uur Sporthal de Kamp
Competitieteams 2 en 3 19.30 - 20.30 uur Sporthal de Kamp
Competitie team 1 20.30 - 21.30 uur Sporthal de Kamp
Senioren, vrij spelen 18.30 - 22.15 uur Sporthal de Kamp
Jeugd, vrij spelen 19.15 - 19.30 uur Sporthal de Kamp

Opmerkingen:

Vrijspelen
Vrijspelen is alléén mogelijk op de banen die niet gebruikt worden voor de training of wedstrijden.
Er is altijd 1 veld beschikbaar voor vrij spelen.

Aspirant leden
Aspirant leden zijn welkom vanaf 18.30 uur

Trainer

We hebben een nieuwe trainer, die m.i.v. het nieuwe seizoen alle trainingen bij HBC gaat verzorgen. Hieronder een korte kennismaking met Eddy Boerman.

Even voorstellen:

Beste lezers, mij is gevraagd om mijzelf aan jullie voor te stellen.
Per ingaande van het nieuwe seizoen 2012/2013 zal ik de trainingen binnen deze club gaan verzorgen.

Mijn naam is Eddy Boerman, geboren op 14-08-1963, woonachtig in Warnsveld. Ik ben getrouwd en heb twee volwassen zonen.
Ik ben als docent verbonden aan de Politieacademie Apeldoorn, ik verzorg hier o.a. de diverse aspecten in de digitale wereld. Mijn hobby´s zijn badminton en alles wat daarmee samenhangt.
Bijzonderheden: Ten gevolge van een motorongeval heb ik mijn linkerbeen in 2000 verloren. Sinds die tijd loop ik dan ook met een volledige prothese. Sinds 2005 ben ik mij actief weer met badmintonnen gaan bezig houden. In eerste instantie kon ik "gewoon" met mijn loopprothese spelen. Naarmate het niveau hoger werd, ben ik met een speciale sportprothese gaan spelen.
Inmiddels ben ik meervoudig Nederlands kampioen Aangepast Badminton in de categorieën enkel, mixdubbel en het herendubbel.
Internationaal heb ik ook wat succes mogen beleven. Zowel in 2010 en in 2012 heb ik de 3e plaats weten te bemachtigen in het herendubbel.
Tevens ben ik de eerste badminton trainer die met een beperking zijn volledige licentie sportleider 3 heeft behaald. Ook ben ik sinds juni 2012 de eerste gecertificeerde trainer in het Aangepast Badminton.
Zie ook mijn website en website aangepast badminton voor meer informatie.
Doelstelling voor mijzelf:
Ik wil proberen om deelname af te dwingen aan het WK Aangepast Badminton. Deze wereld kampioenschappen worden in november 2013 gespeeld in Rodez (Frankrijk).
Doelstelling Hengelose Badminton Club:
Ik wil proberen om de hoogste teams zo hoog mogelijk in de competitie te laten eindigen, waarbij ik wil dat de overige spelers andere inzichten te laten krijgen in het mooiste spelletje wat er bestaat. Tevens is mijn doel om de jeugd zijn spelvreugde in het badmintonspel te laten beleven en ervaren. Tevens hoop ik mijn enthousiasme en de ambitie in het spel over te brengen naar de jeugd. De jeugd heeft de toekomst!!

Met sportieve groet,
Eddy Boerman