Datum: 11-12-2018     Tijd: 20:50

Archief-Agenda

Agenda item: 1011.berkel

Berkelcompetitie voor de Jeugd 27 November 2010

Opnieuw doen een aantal HBC-jeugdleden (4) mee met de Berkelcompetitie. A.s. Zaterdag worden de wedstrijden gespeeld in sporthal de Kamp hier in Hengelo gld.
Het is geen nieuw fenomeen binnen HBC. Ook in het seizoen 2007-2008 deed de HBC jeugd mee met deze competitie. Dit jaar hebben we onvoldoende jeugdleden om een volwaardig jeugdteam in te schrijven voor de reguliere competitie. Om toch een aantal jeugdleden kennis te laten maken met wedstrijden en alles wat er zo omheen hangt is besloten ze mee te laten doen met deze Berkelcompetitie.

Voor een toelichting op de Berkelcompetitie zie: archief/jeugd/2008-02-16

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!