Datum: 11-12-2018     Tijd: 21:24

Archief-Agenda

Agenda item: 1012.wending

Hierbij nodigt het bestuur van HBC jullie uit voor:
De Wending, oudjaars introductietoernooi op 28 december a.s. in sporthal "de Kamp".

Wat is de opzet en de bedoeling van dit toernooi?
Iedereen kent wel iemand, of komt wel eens iemand tegen die geďnteresseerd is in badminton. Middels dit toernooitje willen we deze mensen uitnodigen om eens kennis te maken met badminton en met onze gezellige club. Ook komt men wel eens iemand op verjaardagen of kroeg of ergens anders tegen die badminton maar een saaie sport vindt. Of men vindt dat het niet veel meer is als "een beetje naar elkaar over slaan" en dat dit alles maar niets voor stelt.
Voor jullie is deze avond de ultieme kans om deze mensen eens een dag spierpijn te bezorgen.
Het gaat deze avond om de gezelligheid, en niet om iemand zoveel als mogelijk shuttles om de oren te slaan.
Geef je dus op met een introducé en geef hierbij aan of het een man of vrouw betreft en of de betreffende introducé kan badmintonnen danwel dat hij/zij het voor de eerste keer doet. Hiermee wordt dan rekening gehouden bij de indeling
De zaal is open om 19.00 uur, om +/- 19.30 beginnen met het samenstellen van de teams en om kwart voor 8 willen we beginnen met de wedstrijden.

Voor de jeugd Ook de jeugd is natuurlijk van harte welkom.
Zolang als wordt toegestaan door de ouders kunnen zij meespelen deze avond.

We zullen omstreeks kwart voor negen pauzeren en daarna tot ca 22.00 uur doorgaan. Na het douchen volgt dan de prijsuitreiking in de kantine.

Opgeven
Dus kijk goed rond in jouw omgeving naar potentiele nieuwe leden en neem ze mee. Een buurman/-vrouw of vriend/vriendin mag natuurlijk ook.
Geef je wel op voor 25 december per mail (naar Hans Zweverink) of door middel van de intekenlijst in de sporthal.

Alvast fijne feestdagen gewenst door het bestuur en de Technische Commissie

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!