Datum: 23-09-2018     Tijd: 00:59

Archief-Agenda

Agenda item: 1102.berkel

Berkelcompetitie op 19 februari 2011

Op 19 februari 2011 zal in onze sporthal "De Kamp" te Hengelo de thuiswedstijd van de Berkelcompetitie gespeeld worden. Het begint om 9.00 uur tot ongeveer 11.30 uur.
Er zijn (inclusief HBC) 7 verenigingen die hieraan meedoen en op deze datum zijn wij aan de beurt. Totaal doen hier zo'n 40-tal jeugdspelers aan mee.
De indeling en wedstrijdorganisatie wordt zoals voorgaande jaren geregeld door Ruurlo. Wij, als HBC, zorgen voor de zaal, opening kantine, geluidsinstalatie en enkele tellers. De hal is al gereserveerd, de rest loopt en alleen wil ik een verzoek aan jullie doen voor: tellers!

Wie van jullie wil op 19 februari van 9.00-11.30 als teller helpen voor de jeugdcompetitie?

Groeten van Karin van Aken, jeugdcommissie

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!