Datum: 11-12-2018     Tijd: 20:51

Agenda item: 1208.hbccontact

Augustus 2012.

Beste HBC Leden,

Bij deze ontvang je het jaarlijkse HBC “Contact”. Je vindt hierin diverse mededelingen en de indelingen voor het seizoen 2012/2013. Let op de nieuwe trainingstijden met indeling.
Wij wensen je alvast een sportief nieuw seizoen toe!

Vriendelijke groeten,

Bestuur en commissies HBC.

Mededelingen:
Na een lange rust periode zonder training, zal deze op 28 augustus 2012 weer beginnen onder de nieuwe leiding van Eddy Boerman.

LET OP!! Dinsdag 21 augustus is de 1ste vrije speelavond.

De tijdsindeling voor de trainingen is als volgt;
Voor jeugd/beginners 18.30-19.15 uur
Voor recreanten 1 en reserves 19.15-20.00 uur
Voor senioren competitie 3 en 4 20.15-21.00 uur
Voor senioren competitie 1 en 2 (Henk en Niels) 21.00-21.45 uur
Vrij spelen (er is altijd 1 veld beschikbaar) 18.30-22.15 uur
Aspirant leden zijn altijd welkom vanaf 18.30 uur

Indelingen.

1. Jeugd
Training: 18.30 – 19.15 uur: daarna vrijspelen tot 19.30 uur

2. Senioren
Team 1 (4de klas): Manon Dijk, Judith Winkelman, Hans Zweverink, Sander Massen, Manfred Cuppers.

Team 2 (4de Klas): Ria Onstenk, Annemiek Zweers, Tonnie Bergervoet, Bert Wegchelaar, Roy Leidelmeijer.

Team 3 (5de klas): Karin van Aken, Francisca Vermandel, Nienke< Onstenk, Harry Kuipers, Mart de Kraker.

Team 4 (5de klas): Jannie Lubbers, Jet Zweverink, Gerrit Hulstijn, Alfred Zweers en Jan Groot Roessink.

3. Teamindeling recreantencompetitie
Team 1: Agnes Winkelman, Judith Weustenenk, Agnes Sannes Herni Lieverdink, Fred Versteege, Henri Bulten, Evert Brand

Reserves: Anniek Leusink, Bertha Roozegaarde, Betsie Groot Roessink, Wim Hofs, Gerard Mantel, Theo Nibbeling, Freddy Hofman, Jan Peelen en Henk Hoed.

Competitie: Vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur.

Enkele malen met 4 teams dus, zorg ervoor dat je om 20.00 uur op de baan bent voor de warming up!

In alle competities is het dragen van uniforme tenues verplicht.
Shirts, rokken en broeken worden voor álle competitiespelers beschikbaar gesteld en gesponsord door “BOUWCENTER HCI” en "Onstenk Meubelen". Gebruik deze kleding svp. alleen voor de wedstrijden, niet voor de trainingen.
Voor aanvang van de competitiewedstrijden zullen we worden voorzien van nieuwe shirtjes. We laten jullie verrassen!
We kunnen op de dinsdagavondniet meer beschikken over de gehele sporthal, houd hier rekening mee.

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!