Datum: 11-12-2018     Tijd: 20:50

Archief-Agenda

Agenda item: 1209.wedstrijden

1e wedstrijdavond seizoen 2012-2013

Een bijzondere start van het komende seizoen.
Op 14 september zijn de eerste wedstrijden gepland maar niet in sporthal de Kamp. Op de dagen ervoor worden de veldlijnen op de vloer in de sporthal veranderd en op deze vrijdag mogen we nog niet spelen in de sporthal. Zo worden o.a. de lijnen van de trainingsvelden op de vloer aangebracht.
Eigenlijk had dit natuurlijk al veel eerder moeten gebeuren maar zeker niet als wij onze wedstrijden moeten spelen. We mogen er dus niet in.
De oplossing die de gemeente heeft gevonden is ons deze avond te laten spelen in Vorden, sporthal Groot Jebbink. We kunnen, gelukkig maar, "gratis" gebruik maken van deze sporthal. Behalve dat we onze tegenstanders op de hoogte moeten brengen, zal het leed wel meevallen. Toch heeft de gemeente hiermee een steekje laten vallen.

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!