Datum: 11-12-2018     Tijd: 21:10

Archief-Agenda

Agenda item: 1301.mb6

Jeugd introductietoernooi op 03-01-2013

Op donderdag 3 januari 2013 van 14.00 uur tot 16.00 uur wordt er weer een jeugd-introductie toernooi georganiseerd.
Deze instuif wordt gesponsord door het financieel adviesbureau "Memelink-Bergervoet"

De jeugd uit Hengelo en Keijenborg is van harte welkom voor een kennismaking met de badmintonsport. Kom in sportkleding naar Sporthal de Kamp met of zonder je ouders. Alles wat je verder nodig hebt is beschikbaar in de sporthal, zoals een racket en shuttles. Verder wordt er ook voor een drankje en versnapering gezorgd. Na de wedstrijden is er voor iedereen een prijs.

Mocht je na deze middag zin hebben om elke week te badmintonnen, dan ben je iedere dinsdag vanaf 19.00 uur van harte welkom. Ook als je de instuifmiddag hebt gemist, maar je bent wel ge´nteresseerd, kom dan op dinsdag gewoon naar sporthal De Kamp! Je mag 3 keer gratis meedoen en ook dan zijn rackets en shuttles aanwezig.

Voor meer informatie, bel met Karin van Aken, telefoonnummer 0575-843402.