Datum: 23-09-2018     Tijd: 00:49

Archief-Agenda

Agenda item: 1304.nsw6

Beste belangstellenden,

Sportverenigingen in de gemeente Bronckhorst nemen deel aan de Nationale Sportweek. In deze sportweek bieden de vereningen iedere belangstellende de mogelijkheid kennis te maken met de sport. Ook HBC doet mee. Op dinsdag 23 april vanaf 18.30 is er een instuif voor de jeugd en vanaf 19.30 maken zij plaats voor de senioren vanaf 18 tot 80 jaar. Voor de senioren wordt een Clinic verzorgd zodat ook zij die nog niet eerder een badmintonracket hebben vastgehouden, een aardige kennismaking met deze sport kunnen beleven. Om +/- 20.00 uur wordt een demonstratie verzorgd door 2 badmintonners uit een hoge competitieklasse. Dus kom naar sporthal de Kamp en beleef badminton met ons mee!