Datum: 23-09-2018     Tijd: 00:20

Agenda item: 1406.afsluiting

PARTY OF THE YEAR; HBC UITJE.,

Beste badmintonners,
Het seizoen zit er weer bijna op. Dinsdag 27 mei is onze laatste speelavond.
Zoals gebruikelijk sluiten we het seizoen af op de 1e dinsdag in juni. Dit jaar zal dat zijn op Dinsdag 3 juni.
Hierbij nodigen wij jullie allen met partner uit voor een gezellige en sportieve avond, waarbij een hapje ( of hap ) en een drankje (of meer ) niet zullen ontbreken. We verwachten jullie om 19.15 uur bij het clubgebouw van ijsvereniging "steintjesweide". We beginnen met koffie/thee, en wat lekkers natuurlijk.
Om 19.45 beginnen we met de activiteit. Ook dit jaar wordt er weer afgesloten met een BBQ dus zorg dat jullie buik nog niet gevuld is.
Opgeven kan per mail bij jangrootroessink@hetnet.nl, het liefst voor 25 mei gezien de voorbereidingen.
Zouden jullie in de mail aanwillen geven of je je partner ook mee brengt en wat jullie graag willen drinken die avond. Dit is voor de inkoop erg handig.
De kosten zullen 17,50 pp zijn, dit kan aan het begin van de avond betaald worden.
Wij hopen op een grote opkomst!!

groeten
De Activiteitencommissie.