Datum: 23-09-2018     Tijd: 01:07

Archief-Agenda

Agenda item: 1409.oefenwedstrijden

Hallo alle badmintonners en -sters.

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur, en zo ook de competitie. De sporthal gaat 2 sept weer open, echter kan onze trainer niet op 2 en 9 september.
Hiervoor hebben we een alternatief bedacht voor de competitie teams.
Steenderen wil wel graag tegen ons oefenen. Zij hebben ook een team in de 2de klasse, 1 in de 5de klasse en een recreanten team in de Z klasse. Het voorstel is om dit op dinsdag 9 sept te doen.
Nu is de vraag aan de leden of hier intresse in hebben, en dat we zo 3 teams bij elkaar kunnen krijgen.
Uiteraard zal er 1 baan vrijblijven voor diegene die niet in een team kan spelen(of invallen) zodat zij ook normaal aan het spelen komen.
Laat even zsm weten of je wel of niet kunt, en misschien kunnen de team captains dit even informeren binnen hun team.
Wij zien graag een reactie retour.

Groeten de TC

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!