Datum: 11-12-2018     Tijd: 21:42

Agenda item: 1601.bronckhorst

Bronckhorst Samen toernooi

Doe je mee?
De badmintonclubs Hengelo, Steenderen en Vorden hebben het idee opgevat om een gezamenlijk toernooi op te zetten voor de drie clubs. Als dit slaagt kan het mogelijk een jaarlijks terugkerend evenement worden.
Wat is het idee?
In februari spelen we alweer de laatste competitiewedstrijden. In april en mei spelen de clubs vaak al onderlinge wedstrijden (clubkampioenschappen, bloktoernooi, etc.). De maand maart zou zich prima lenen voor wat uitwisselingen met elkaar op de speelavonden. Hengelo speelt op dinsdag en Vorden en Steenderen op donderdag. Dat geeft in maart 10 mogelijke avonden waarop we een dergelijk toernooi zouden kunnen organiseren.
Het idee is om een toernooi te organiseren met HD, DD en Mixed partijen waarbij de deelnemers in twee categorieën worden ingedeeld:
* cat. 1: spelers die thuishoren in de 1e, 2e, 3e of 4e klasse
* cat. 2: spelers die thuishoren in de 5e of recreanten klasse
Het is zo'n eerste jaar niet in te schatten hoeveel deelnemers van welke klasse en sekse er mee doen, dus hoe e.e.a. er precies uit komt te zien kunnen we niet exact aangeven. Daarom is ervoor gekozen dat iedereen die mee wil doen zich individueel aanmeldt. Dat kan met dit formulier. De organisatie probeert duo´s van ongeveer gelijke speelsterkte vanuit de deelnemende verenigingen aan elkaar te koppelen. Dat kan betekenen dat je met een partner wordt ingedeeld die één of twee klassen lager of hoger speelt dan jij zelf. Overigens zullen we e.e.a. in overleg doen met degenen die zich aanmelden.
Wat moet je verder weten?
Elke vereniging stelt twee of drie speelavonden minimaal drie banen ter beschikking. Zoals gezegd zijn er in principe tien avonden in maart beschikbaar. Dat zijn de dinsdagen 1, 8, 15, 22 en 29 en de donderdagen 3, 10, 17, 24 en 31 maart. Getracht wordt dat je er op zo'n 5 of 6 daarvan wordt ingedeeld. Er wordt gespeeld van 20 tot 22 uur. Alles is natuurlijk afhankelijk van het aantal deelnemers.
Nog vragen?
Stel ze gerust, je kunt terecht bij:
* Hengelo: Hans Zweverink, e-mail: hans.zweverink@hetnet.nl
* Steenderen: Bert Wisselink, e-mail: activiteiten@bcsteenderen.nl
* Vorden: Peter van Dijk, e-mail: pajvandijk@chello.nl
Geen vragen?
Meld je dan snel aan via dit formulier. We stellen het erg op prijs als je het formulier ook wilt invullen als je NIET meedoet. We zijn uiteraard benieuwd naar een ieders mening hierover, zodat we kunnen inspelen op (nieuwe, andere) ideeën. Aanmeldingen tot uiterlijk 1 februari.

Hartelijke groet, Hans Zweverink, Bert Wisselink en Peter van Dijk.

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!