Datum: 23-09-2018     Tijd: 00:20

Archief-Agenda

Agenda item: 1602.vcjeugd

Voorjaarscompetitie Jeugd 2016

Alle verenigingen hebben een voorstel gehad over het organiseren van een voorjaarscompetitie voor de jeugd. Helaas is hierop maar heel weinig, bijna nihil, respons op gekomen, maar van wat wij binnen hebben gekregen, gaat de voorkeur uit naar eigen speelavond.
Desondanks hebben wij toch besloten om aan de wens van meerdere verenigingen, geuit op de jaarvergadering, te voldoen: we proberen een extra (voorjaars)competitie voor jeugd van de grond te krijgen. Voor competitie jeugd en voor jeugd van de opstapgroep.

Er worden 6 patijen gespeeld, te weten:
- 1 jongens dubbel
- 1 meisjes dubbel
- 4 keer gemengd dubbel
Er wordt gespeeld op de speelavond/dag van de vereniging.

Als er alleen meisjes of jongens teams zijn wordt de verdeling dus dat er bij een meisjesteam 2 meisjes als jongen spelen, of bij een jongensteam dat er 2 jongens als meisje spelen. Het is de bedoeling om met een gemiddelde speelsterkte teams te vormen!

Inschrijven kan tot: 20 februari en start de competitie in de week van 14 maart.
Het inschrijfgeld bedraagt € 20, - per team.
N.B. Vermeld wel even op het formulier dat het gaat om beginnende of gevorderde jeugd, zodat men met de indeling kan proberen hier rekening mee te houden.

Het verplaatsen van wedstrijden naar voren of naar achteren, dient door de verenigingen zelf onderling geregeld te worden en zelf op toernooi.nl verwerkt te worden.
Op het inschrijfformulier staan de weken van het speelschema vermeld.

Jeugd Oost
Doesburg, januari 2016

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!