Datum: 23-09-2018     Tijd: 00:44

Archief-Agenda

Agenda item: 1602.vvajeugd

Beste jeugdleden,

Onze trainer Eddy is dinsdag 16 febr. afwezig, hij is voor zijn werk in het buitenland.
Wij als jeugdcommissie hebben voor deze dag het volgende bedacht:

Dinsdag 16 februari vriendjes en vriendinnetjes avond.
Het is de bedoeling dat jullie voor deze avond allemaal twee vriendjes of vriendinnetjes meenemen, om deze kennis te laten maken met badminton. Meer vriendjes of vriendinnetjes mag natuurlijk altijd! Graag ontvangen wij van jullie een e-mail terug (aniek_luesink@hotmail.com) met de namen van de introducés. Het liefst voor vrijdag 12 februari, dan weten wij wie en hoeveel kinderen er komen. Wij als jeugdcommissie zullen een leuke trainingsavond verzorgen. De trainingstijd is net als anders van half zeven tot half acht.

Groetjes van de jeugdcommissie,
Hans Zweverink, Bert Wechgelaar en Aniek Luesink

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!