Datum: 24-03-2019     Tijd: 09:44

Archief-Diverse
 

Bestanden in het archief

In het archief vind je verslagen en foto's van diverse gebeurtenissen binnen onze vereniging.
Opm: Als van een bepaalde foto ook een vergroting beschikbaar is kun je op die foto klikken om de vergroting zichtbaar te maken.

Archief item: 0804.vaassen

Terug naar Archiefoverzicht
 

badmintontoernooi in Vaassen

Op Zaterdag 12 april was er een badmintontoernooi in Vaassen.
Gerard, de trainer had ons hierop attent gemaakt en omdat een aantal van ons bij het toernooi in Barneveld verhinderd waren, hadden we ons met z'n vieren opgegeven; Roy Leidelmeijer, Bert Wegchelaar, Rowena Wolf en Karin Wolf.
Onze eerste wedstrijd was pas om 14.30 uur, dus om 13.00 uur reden we naar Vaassen. Om 13.45 uur kwamen we mooi op tijd bij sporthal"De Wieken"aan. Want we moesten 15 min. voor aanvang van de wedstrijd ons even melden. We hoorden dat er een vertraging was van 50 min., dus zochten we ons een plekje op de banken bij Gerard Trommelen en Bea en de spelers uit Barneveld. Zo konden we die wedstrijden even bekijken tijdens het wachten. Dat was wel gezellig, maar wat een hoog niveau zie je dan op zo'n dag!!
Onze vaste supporter Sharon was ook van de partij en zij keek ook haar ogen uit naar de mooie wedstrijden die op 8 velden gespeeld werden. Om 15.30 uur begon de HD van Roy en Bert. Rowena en Karin waren ook gelijktijdig aan de beurt.
Roy en Bert wonnen deze partij, maar de dames hadden helaas te veel tegenstand. Hierna volgden de wedstrijden elkaar mooi op, zodat je tussen door niet zo lang hoefde te wachten. Roy en Bert speelden 4 HD, en elk 2 mixen. Karin en Rowena speelden 3 DD.
Bij deze wedstrijden zat je in een poule. De enkelpartijen waren in de vorm van een afvalracesysteem en alleen Rowena bereikte hiermee de halve finale. Deze wedstrijd werd met trots verloren, waarna we om 21.30 uur weer huiswaarts keerden.
Tussendoor hebben we ons prima vermaakt met het kijken naar een supermooie herenenkelpartij en een lekker "bakkie leut" in de kantine. De organisatie had deze dag prima geregeld en wij hebben een gezellige middag gehad.
Iets minder gepresteerd, maar wel genoten!
Sharon, bedankt voor je support!!!!

Roy, Bert, Rowena en Karin

Terug naar Archiefoverzicht
 

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!

Terug naar Archiefoverzicht
 

Welkom op de website van HBC

Hengelose Badmintonclub
in
Hengelo gld

 

Hoofdsponsors

rule
HCI
rule

Onstenk
rule

Roozegaarde
rule

Voor overige sponsors
zie "links" pagina.
rule

Bezoek ook onze pagina op Facebook!
Facebook

rule
W3School CSS certificate
W3School XHTML certificate