Datum: 11-12-2018     Tijd: 18:36

Archief-Diverse

Archief item: 1005.hbcfolder

HBC folder

Aan het einde van het seizoen is een nieuw initiatief gestart. De wedstrijdverslagen worden niet meer alleen aan het einde van het seizoen in dit clubblad geplaats maar wekelijks in een folder. “Vers van de pers” en van het badmintonveld kunnen de verslagen dan worden gelezen. De redaktie hoopt dat alle teams het komende seizoen hun verslag direkt na de wedsrijd zullen inleveren. Aan het einde van het seizoen kan dan volstaan worden met een samenvatting van al de verslagen of een verhaal over een specifieke gebeurtenis gedurende het seizoen of wat dan ook. We hopen dat de leden dit initiatief zullen waarderen.

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!