Datum: 23-09-2018     Tijd: 00:20

Archief-Diverse

Archief item: 1006.verslagtc

Verslag technische commissie Seizoen 2009/2010.

En dan komt er een mailtje rond dat er van de TC nog een stukje voor de clubkrant ingeleverd moet worden. Dus dan maar aan de slag.
Wij zijn nu alweer druk aan het denken over de teamindeling voor het seizoen 2010/2011, maar eerst nog even een verslag van dit seizoen!
Naar een moeizame indeling van de teams komen we er toch uit, en worden er 3competitie en 2 recreanten teams gevormd. Achteraf blijkt de indeling nog niet zo verkeerd want competitie team 2 wordt kampioen in de 5e klasse. En gaat daardoor volgend seizoen 4e klasse spelen. Allen nog gefeliciteerd namens de technische commissie. De andere teams zijn allemaal in de middenmoot geëindigd wat ook niet slecht is.
Op 29 december hadden we weer het alom bekende ‘’De Wending” oudejaarstoernooi, dit is altijd een gezellig toernooi met introducés. Er wordt volgens een speciaal opschuifsysteem gespeeld, en zo rond 22.00uur is het afgelopen en zijn de winnaars bekend. We gaan dan met zijn allen aan de oliebollen en Nieuwjaarsrolletjes en de prijsuitreiking volgt.
Ook hebben we dit jaar een familie toernooi georganiseerd, de animo hiervoor was helaas niet zo groot. Maar de partijen die gespeeld werden, waren op een hoog niveau en iedere familie streed voor de eer.
Op 6 april hadden we weer het “T2” Paastoernooi, dit is altijd alleen voor de leden en dit jaar was het een toernooi met handicaps. (Bijvoorbeeld: Extra lang racket, zwart plastic over het net, vreemde brillen op, zitbadminton, en met veren shuttles) Door middel van een loting met kaarten werden koppels gevormd. Naar afloop stonden de paaseieren in de kantine op ons te wachten en die smaakte een ieder goed!
Vanaf 30maart was er ook geen trainen meer dus toen was het tijd voor het “Kok Bloemenservice” enkelkampioenschap en voor het ‘’Goma” mixdubbel kampioensschap, voor het mixdubbel worden de koppels gevormd door loting dit gebeurde op het Paastoernooi. Op dit moment is de strijd nog hevig bezig om de eerste plek, dit jaar is de loting goed gedaan want de koppels zijn ongeveer even sterk, en er wordt flink gestreden voor de punten. Doordat de toernooien door elkaar heen lopen valt het enkel toernooi dit jaar helaas voor een deel in het water.
18mei is de laatste speelronde van het mixdubbel kampioenschap en op 25 mei zijn de finales en wordt het winnende koppel bekend!
Onze trainer Gerard Trommelen, heeft dit jaar nog weer geprobeerd om ons wat techniek bij te brengen, wat iedereen wel prettig vind gezien de hoge opkomst op de trainingen dit seizoen. Het is dan ook de bedoeling dat hij volgend jaar ook de training weer verzorgd!
Met vriendelijke groeten
De technische commissie Fred, Hans, Ria en Jannie

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!