Datum: 25-09-2018     Tijd: 04:51

Archief-Diverse

Archief item: 1209.nweshirts

Nieuwe shirts voor HBC senioren en jeugd

Alle competitiespelers en de jeugd hebben een nieuw shirt gekregen met daarop de naam van een nieuwe sponsor.
Nou ja, nieuwe sponsor!

We hebben er wel een nieuwe shirtsponsor bij. Naast BouwCenter HCI met vestigingen in Ulft, Zevenaar, Elst Gld. en Hengelo Gld, staat nu ook Onstenk Meubelen gevestigd te Hengelo Gld. te prijken op de nieuwe wedstrijdshirts. HBC is een kleine groeiende vereniging met veel activiteiten voor zowel jeugd als ouderen. Binnen HBC worden diverse toernooien georganiseerd waarbij sponsoring in welke vorm dan ook van wezenlijk belang is. Middenvoor op de foto tonen Mevr. Ria Onstenk van Onstenk Meubelen B.V. en Dhr. Gerard Mantel van BouwCenter HCI het nieuwe shirt.

Ook de jeugd van de Hengelose badminton club heeft deze week de nieuwe wedstrijdshirts ontvangen! Ook zij worden gesponsord door BouwCenter HCI en Onstenk Meubelen. Helaas waren niet alle jeugdleden aanwezig. Op de foto toont trainer Eddy Boerman samen met de aanwezige jeugdleden het nieuwe shirt.