Datum: 24-03-2019     Tijd: 09:41

Archief-Jeugd
 

Bestanden in het archief

In het archief vind je verslagen en foto's van diverse gebeurtenissen binnen onze vereniging.
Opm: Als van een bepaalde foto ook een vergroting beschikbaar is kun je op die foto klikken om de vergroting zichtbaar te maken.

Archief item: 0704.nbb75jaar

Terug naar Archiefoverzicht
 

Jeugd naar Den Bosch 2007

Badmintonkampioenschappen en junior-clinic
Vanwege het 75-jarig bestaan van de NBB werden de junioren van Regio Oost uitgenodigd Voor het bijwonen van de halve finale van het Big Boss Dutch open in de Maaspoort in Den Bosch. Dit werd georganiseerd door Eline Coene en Ed Bijkerk (badmintonconsulenten) en Mischa Rosanow (regiomanager).
Deze middag bestond uit twee delen :
1) Wedstrijd bijwonen
2) Badmintonclinic door 3 topspelers
Om 12.00 uur verzamelden we ons in Doetinchem bij de Mac Donalds. Hier kwamen alle uitgenodigde jeugdspelers en begeleiders bij elkaar. Wij namen deel aan deze dag met 8 kinderen van HBC en 2 begeleiders: Henny van Aken en Karin Wolf.
Mischa Rosanow stond ons op te wachten om het allemaal vlekkeloos te laten verlopen.
Met een luxe touringcar reden we naar de Maaspoort in Den Bosch. Onderweg kregen alle kinderen een plastic zak met daarin een oranje t-shirt van de NBB en zakje met drinken en snoep. Het was echt prima verzorgd !
Bij de Maaspoort aangekomen zochten we ons een mooie plek op de tribune, waar we eerst een mix-dubbel gezien hebben: Zuid-Korea-Engeland .
Na de pauze kwam de wedstrijd waar wij voor kwamen: Nederland(Dicky Palyama)-China.
Helaas verloor Palyama deze partij, maar het was wel mooi om het eens van dichtbij te kunnen zien.
Tussendoor konden de kinderen handtekeningen vragen van verschillende topspelers uit binnen- en buitenland die in de zaal rondliepen.
Om half 5 begon de clinic in een ander sportcomplex in Den Bosch, waar we weer met de touringcar naartoe gereden werden. Na de clinic kregen alle kinderen nog een certificaat en een flesje sportdrank en zakje snoep. Zo keerden we om 18.30 uur moe maar voldaan weer met de bus richting Doetinchem. Als klapper op de vuurpijl tracteerde het bestuur van HBC de jeugdleden nog op een bezoek aan Mac Donalds en reden we om 21.45 Hengelo weer binnen Het was een goedverzorgde en gezellige dag en namens HBC bedanken we de NBB hiervoor! !

Karin Wolf

Terug naar Archiefoverzicht
 

Terug naar Archiefoverzicht
 

Welkom op de website van HBC

Hengelose Badmintonclub
in
Hengelo gld

 

Hoofdsponsors

rule
HCI
rule

Onstenk
rule

Roozegaarde
rule

Voor overige sponsors
zie "links" pagina.
rule

Bezoek ook onze pagina op Facebook!
Facebook

rule
W3School CSS certificate
W3School XHTML certificate