Datum: 25-09-2018     Tijd: 04:58

Archief-Jeugd

Archief item: 0711.mb

Promotieronde en Inloopdag op 21 November 2007 voor de jeugd.

In de periode van 29 oktober tot 9 November is een promotieronde voor het badminton gehouden op de basisscholen in Hengelo. Tijdens de reguliere sportles is een les "badminton" verzorgt en zijn demonstraties gegeven. Op 3 basisscholen is deze les verzorgd voor de jeugd van de groepen 5 t/m 8.

De promotieronde is voor een aantal hbc-leden een bijzondere en leuke ervaring geweest. Of en hoe succesvol het is geweest moeten we afwachten.
Op de inloopdag (zie foto's) hebben uiteindelijk zo'n 28 jongens en meisjes meegedaan met de wedstrijden.