Datum: 24-03-2019     Tijd: 10:37

Archief-Jeugd
 

Bestanden in het archief

In het archief vind je verslagen en foto's van diverse gebeurtenissen binnen onze vereniging.
Opm: Als van een bepaalde foto ook een vergroting beschikbaar is kun je op die foto klikken om de vergroting zichtbaar te maken.

Archief item: 1611.jeugdinloop

Terug naar Archiefoverzicht
 

Open avond badminton in sporthal de kamp 29 november
De Hengelose badminton vereniging houdt een inloop avond op dinsdag 29 november van 18.30 tot 19.30 voor de jeugd van Hengelo en omgeving.
Op deze avond kan iedereen die is kennis wil maken met badmintonnen gratis mee doen. Er zijn deskundige begeleiders aanwezig en rackets en shuttles.
Badminton is een zeer snelle sport waar inzicht, tactiek en conditie een rolspelen. Badminton is niet alleen een individualistische sport, wedstrijden worden altijd in teamverband gespeeld. Tijdens de training wordt er dan ook vaak met een andere jongen of meisje samen gespeeld, tegen een ander duo. Erg leuk en gezellig, dus je leert zo veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen. Ook is er tijdens de training een echte trainer aanwezig die een ieder nieuwe slagen leert en hoe de spelregels gaan.
De sport is voor kinderen van 5 jaar tot 8 jaar een goede ontwikkeling voor de oog-hand coŲrdinatie, zoals bv knikkeren of jojoŽn. Voor de wat oudere leeftijd is het goed voor de ontwikkeling van timing en inzicht, slagvaardigheid en het wedstrijd element.
Kortom kom dinsdagavond 29 november naar sporthal de Kamp in Hengelo Gld en maak kennis met badminton en laat je informeren over de mogelijkheden.
Uiteraard is de ouderen jeugd (> 18 jaar) na 19.30 ook van harte welkom.
Klik voor meer informatie op onderstaand plaatje.

Terug naar Archiefoverzicht
 

Terug naar Archiefoverzicht
 

Welkom op de website van HBC

Hengelose Badmintonclub
in
Hengelo gld

 

Hoofdsponsors

rule
HCI
rule

Onstenk
rule

Roozegaarde
rule

Voor overige sponsors
zie "links" pagina.
rule

Bezoek ook onze pagina op Facebook!
Facebook

rule
W3School CSS certificate
W3School XHTML certificate