Datum: 25-09-2018     Tijd: 05:39

Archief-Teams

Archief item: 0811.r1_nwekleding

1e team Recreanten in het nieuw

Het eerste recreanten team van de Hengelose badminton club werd afgelopen dinsdag in een nieuw trainingspak gestoken. Onder het moto, “belofte maakt schuld”, verzorgde Alfred Zweers van administratie kantoor De Wending uit Hengelo de nieuwe pakken. Gek scherend werd vorig seizoen gezegd, “als we kampioen worden, dan zal de Wending voor trainingspakken zorgen” Zo werd het team extra gemotiveerd door toch nog de laatste wedstrijden te winnen. En doordat de tegenstander de laatste wedstrijd punten liet liggen werd het team kampioen in hun klasse. Een prestatie van het eerste recreanten team dat voor het laatst 5 jaar geleden kampioen werd. De spelers vlnr , Alfred Zweers(de Wending en tevens teamlid), Annemiek Zweers, Jannie Lubbers, Martijn Maalderink, Jet Zweverink en Jan Groot Roessink waren dan ook zeer blij met hun nieuwe aanwinst. Op 14 november om 20.00 uur kunt u dit team weer bewonderen in sporthal de Kamp. Dan zal Eefde waarschijnlijk het veld moeten ruimen door de flitsende indruk die het team dan zal neer zetten.