Datum: 25-09-2018     Tijd: 05:16

Archief-Teams

Archief item: 1402.c1

HBC 1 net geen kampioen,

Op 7 februari jl hebben de spelers van HBC 1 de laatste wedstrijd van dit seizoen gespeeld. Een niet onbelangrijke wedstrijd, immers als er minimaal met 6-2 gewonnen zou worden, zou HBC 1 ook kampioen zijn.
Het was heel spannend tot op het laatste moment, de beide mixen moesten worden gewonnen om de 6-2 winst te behalen. Helaas is dat niet gelukt. De mix van Tonnie en Annemiek ging in een 3-setter verloren.
Resultaat van deze 5-3 overwinning was dat HBC 1 net zoveel punten (79) had als Phido BC 7, maar dit team had 2 games meer in winst weten om te zetten. Dus HBC 1 werd 2e in hun klasse en afdeling.

Er was overal op gerekend, dus ondanks de 2e plaats het team toch maar in de bloemetjes gezet. Terecht, immers het is en blijft een prima prestatie.