Datum: 23-09-2018     Tijd: 01:19

Archief-Toernooien

Archief item: 0806.lente

Lente competitie 2008

De bond heeft wat nieuws bedacht speciaal voor de lente. Van 21 maart tot 21 juni wordt een competitie opgezet die nergens voor gaat, maar die er is om heer lijk tegen elkaar te kunnen spelen. Ook is het mogelijkheid voor recreanten om een 5de klas competitie te spelen. De poules zullen rond 6 teams bestaan en de wedstrijden zullen meestal op de trainings avond gespeeld gaan worden. Dat wil dus zeggen thuis op de dinsdag avond van half 8 tot half 11 ook de opzet is anders. Er worden namelijk GEEN enkels gespeeld!!!

Hieronder een opsomming van alle facetten van deze extra competitie met tussen haakjes de (eventuele) uitleg/achterliggende gedachte:
Naam : Lente-competitie
Doelgroep : Senioren uit de Regiocompetitie
Recreanten uit de Recreantencompetitie
Spelsoorten : Dubbel en mixdubbel (velen ervaren de single als minder leuk)
Aantal : 1x mannendubbel, 1x vrouwendubbel en 4x mixdubbel (totaal dus 6 partijen zodat de wedstrijden niet (te?) laat (doordeweeks?) eindigen).
Teams : Deelname kan met bestaande - of nieuwe gevormde teams, zolang maar op de juiste speelsterkte wordt ingeschreven!!! (dit biedt wel de mogelijkheid spelers aan een nieuw/hoger niveau, dus beslist NIET lager, te laten wennen)
Begint in : de week van 21 maart (= start Lente)
Eindigt in : de week van 21 juni (= einde Lente)
Duur : 14 weken
Speeldagen : zoveel mogelijk op trainingsavonden (scheelt extra zaalhuur Ún zo zitten we de toernooien zo min mogelijk "in de weg")
Poules : in principe dusdanig dat er totaal 8 wedstrijden gespeeld kunnen worden (afhankelijk dus van de aanmeldingen).
Indeling : dezelfde klassen als de reguliere Regio-/Recreantencompetitie.
Verwerking : alles via de launcher en www.toernooi.nl
Inschrijfgeld : (vooralsnog) GRATIS (dit seizoen is/wordt een soort try-out)
Extra('s) : wedstrijden mogen naar achteren verplaatst worden (alleen indien het dringend nodig is). Invallen mag onbeperkt (zolang de invaller niet hoger speelt dan het team waarin wordt ingevallen).

Ondanks dat vermelde teams nog niet compleet zijn heeft het bestuur voor deelname de volgende teams aangemeld:
1 team in 2e klasse
1 team in de 5e klasse
1 team in de recreanten klasse
Wil je dus nog meedoen? Geef je dan op bij Hans Zweverink!

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!