Datum: 23-09-2018     Tijd: 00:46

Archief-Toernooien

Archief item: 0905.goma

GOMA-mix kampioenschap

Voor 20.00 uur was er de mogelijkheid voor een aantal teams de nog niet gespeelde wedstrijden van de voorrondes in te halen. Na de voorrondes moest er door Hans even gerekend worden en werden de overgebleven teams, afhankelijk van hun plaatsing na de voorrondes, ingedeeld in 2 verschillende poules. De nrs 1 t/m 4 in een poule en de nrs 5 t/m 8 in een poule. In beide poules speelde eerst de nr 1 tegen nr 4, resp 5 tegen 8 en nr 2 tegen nr 3 resp 6 tegen 7. De winnaars van deze wedstrijden speelden dan om de plaatsen 1 en 2 resp 5 en 6 en de verliezers moesten genoegen nemen met de plaatsen 3 en 4 resp. 7 en 8. Na een spannende halve finale zou het kampioenschap een gevecht worden tussen de teams: Jannie Lubbers / Tonnie Bergervoet (alweer!?) en Bertha Roozegaarde / Bert Wechgelaar. Na +/- een half uur kon de conclusie "De oudjes doen het nog best" getrokken worden.
Bertha en Bert wisten na een spannende wedstrijd het kampioenschap voor de 2e keer binnen te halen.