Datum: 23-09-2018     Tijd: 00:21

Archief-Toernooien

Archief item: 1004.t2

Hoe serieus is badminton?

Gedurende de competitie wordt in een wedstrijd fel gestreden om elk punt. Om dan alles in goede banen te geleiden worden de door de badmintonbond opgestelde regels nauwkeurig nageleefd en in de gaten gehouden. Tijdens een Paastoernooi zijn de regels wat minder streng of kunnen de regels zelfs wat aangepast worden met dan als voornaamste doel: plezier beleven aan het badmintonspel. De organisatoren van ons T2-Paastoernooi hebben dit duidelijk voor ogen gehad met de hen verzonnen spelvarianten. Badminton spelen zittend op de grond,met een racket met veel te lange steel, met een grote oranje bril op of een ondoorzichtig net. Allemaal varianten van het spel waaraan je veel plezier kunt beleven. De onderstaande foto’s geven een kleine impressie. Al met al een geslaagd avondje badmintonplezier. We bedanken T2 architecten weer voor de sponsering en we hopen dat we er volgend jaar net zoveel lol aan mogen beleven.