Datum: 20-03-2019     Tijd: 06:36

Archief-Toernooien
 

Bestanden in het archief

In het archief vind je verslagen en foto's van diverse gebeurtenissen binnen onze vereniging.
Opm: Als van een bepaalde foto ook een vergroting beschikbaar is kun je op die foto klikken om de vergroting zichtbaar te maken.

Archief item: 1005.kok

Terug naar Archiefoverzicht
 

Kok Bloemenservice wisselbokaal

Evenals vorig jaar zijn dit jaar toch weer de enkelwedstrijden voor de Kok Bloemenservice wisselbokaal gespeeld. In eerste instantie zag het er niet naar uit dat deze wedstrijden gespeeld zouden worden, er was te weinig belangstelling binnen de club en de combinatie met het GOMA-mix kampioenschap was enigszins problematisch. Maar toch, op verzoek van een aantal leden dan toch maar een poule-indeling gemaakt. De wedstrijden zelf konden gepland worden door de spelers zelf en gespeeld worden op de dinsdagavond als er een baan voor vrij was.

De volgende spelers- en poule-indeling is gemaakt:
POULE 1
1 Bert Wechgelaar
2 Manfred Cuppers
3 Jan Gr Roessink
4 Theo Nibbelink
5 Sander Massen
6 Judith Winkelman
7 Rowena wolf
POULE 2
1 Hans Zweverink
2 Wim Hofs
3 Alfred Zweers
4 Fred Versteege
5 Manon Dijk
6 Karin van Aken

Ondanks de relatief grote opgave voor deelname is het aantal werkelijk gespeelde wedstrijden toch een beetje teleurstellend. In poule 1 is slechts 1 wedstrijd gespeeld ondanks dat spelers toch verschillende keren zijn uitgedaagd. De wedstrijden voor het GOMA-mix-toernooi, zo bleek, hadden toch duidelijk de voorkeur. Uiteindelijk zijn dan toch voor beide poule een nummer 1 en 2 uit de bus gekomen die op dinsdag 25 mei de halve finale moesten spelen. De halve finales zijn gespeeld door nummer 1 uit poule 1, Bert Wechgelaar en nummer 2 uit poule 2, Wim Hofs. De andere halve finale is gespeeld door Hans Zweverink en Manfred Cuppers. Beide wedstrijden waren spannend maar vooral Bert en Wim maakten er een slopende wedstrijd van. Bert wist met moeite de wedstrijd in de 3e set naar zich toe te trekken maar de fut was er wel zon beetje uit. Hans en Manfred maakten er een minder slopende maar toch spannende wedstrijd van die gewonnen werd door Hans.
Hans en Bert moesten in de finale uitmaken wie van beide de trofee mee naar huis mocht nemen. Het publiek heeft een spannende en bij vlagen mooie finale gezien, maar Bert (gesloopt door de wedstrijd tegen Wim) moest na twee sets zich gewonnen geven. Hans is de oude en nieuwe enkelkampioen en mag de wisselbeker voor weer een jaar op zn nachtkastje plaatsen.

Terug naar Archiefoverzicht
 

Terug naar Archiefoverzicht
 

Welkom op de website van HBC

Hengelose Badmintonclub
in
Hengelo gld

 

Hoofdsponsors

rule
HCI
rule

Onstenk
rule

Roozegaarde
rule

Voor overige sponsors
zie "links" pagina.
rule

Bezoek ook onze pagina op Facebook!
Facebook

rule
W3School CSS certificate
W3School XHTML certificate