Datum: 24-03-2019     Tijd: 10:13

Archief-Toernooien
 

Bestanden in het archief

In het archief vind je verslagen en foto's van diverse gebeurtenissen binnen onze vereniging.
Opm: Als van een bepaalde foto ook een vergroting beschikbaar is kun je op die foto klikken om de vergroting zichtbaar te maken.

Archief item: 1112.wending

Terug naar Archiefoverzicht
 

Het "De Wending" Oudjaarstoernooi op 27 december 2011

Het leed van een deelnemer

Eerst wordt de teamindeling bekendgemaakt, nou hieraan zat echt wel een luchje. Denk je heus dat we een reele kans hadden. De andere teams hadden of hele sterke spelers of ze hadden er meer.
Dan het trekken van een kaart, gelijk viel mij al op dat sommige kaarten een oortje hadden. Onze tegenstanders waren, natuurlijk, van te voren al met grootte precisie uitgekozen. Geen wonder dat wij als ploeg snel verhuisden naar de meest rechtse baan. We hebben natuurlijk ons uiterste best gedaan om op de linker baan uit te komen, maar tegen zoveel onrecht, vanaf het begin van het toernooi, is geen kruid gewassen.
Toen de pauze: de oliebollen en niewjaarsrollen smaakten best wel lekker. Toch zat ook hier een smaakje aan. Het is natuurlijk niet te bewijzen maar na de pauze voelde ons hele team zich wat zwakjes in de knieen. Ook hier heeft de organisatie ons weer flink te pakken genomen.
Eigenlijk waren we hierdoor kansloos, maar met bovenmenselijke krachten wisten wij ons in het tweede deel nog tot vlakbij de linkerbaan te slaan. Helaas moesten we toch toestaan dat andere teams de finale speelden. Na het toernooi moesten we ook nog ons verdriet tot in de vroege uurtjes zien weg te drinken. Nou ik hoop toch dat de organisatie ons volgend jaar ook een kans wil geven en niet alleen de andere teams voor zal trekken. Bij een grondige bestudering van de bijgevoegde foto's (soms onder moeilijke omstandigheden genomen) kan een ieder gelijk zien dat mijn verhaal niet op zichzelf staat.

tot volgend jaar,
deelnemer

Terug naar Archiefoverzicht
 

Terug naar Archiefoverzicht
 

Welkom op de website van HBC

Hengelose Badmintonclub
in
Hengelo gld

 

Hoofdsponsors

rule
HCI
rule

Onstenk
rule

Roozegaarde
rule

Voor overige sponsors
zie "links" pagina.
rule

Bezoek ook onze pagina op Facebook!
Facebook

rule
W3School CSS certificate
W3School XHTML certificate