Datum: 23-09-2018     Tijd: 00:57

Archief-Toernooien

Archief item: 1204.t2

T2 Paastoernooi 10-04-2012.

Evenals vorig jaar speelden in het door T2-architecten gesponsorde paastoernooi zowel senioren als junioren. Met het trekken van een speelkaart werd zowel de partner als de tegenstanders bepaald. Dus senioren en jeugd speelden met en tegen elkaar. Soms dus een beetje inhouden, andere keren er weer vol tegenaan, afhankelijk van de grootte en kracht van de tegenstanders. De puntentelling is individueel en het uiteindelije resultaat wordt mede bepaald door de dobbelsteen. De winnaars mochtten na de wedstrijd 1 keer en de verliezers 2 keer gooien met een dobbelsteen. Deze punten werden opgeteld bij het behaalde resultaat van de wedstrijd Zo konden ook de kleinere spelers nog hoog scoren. Om ongeveer 20.00 uur waren de meeste jeugdspelers naar huis, 2 jeugdspelers, Jessie en Max, hebben het tot het einde volgehouden. hieronder de door de jeugdleden behaalde punten na de eerste 3 wedstrijdrondes.
Bram Visser 55
Jessy Bos 70
Max Goldewijk 55
Pien Zweverink 58
Jasmin Bril 58
Cleo Goldewijk 55
Amira Bril 48
Jessy Bos heeft dus de meeste punten behaald (evenals vorig jaar), maar alle jeugdleden zijn met een "prijsje" naar huis gegaan. In de kantine werden de winnaars bij de senioren bekend gemaakt. De poedelprijzen (handdoek) waren voor Tonnie Bergervoet en Wim Hofs en de tweede prijs voor de sponsor van deze avond Theo Nibbeling. De gelukkige winnaar dit jaar was Bert Wechgelaar.
Na de prijsuitreiking was het nog even de beurt aan onze voorzitter Henk Hoed, die in het kort ons nog even vertelde wat ons te wachten stond in het nieuwe seizoen en daarna. Een van de wijzigingen, zoals iedereen al wist, die ons te wachte staat, is een nieuwe trainer.
Nadien bleef het nog lang gezellig in de kantine!
Hieronder nog een aantal impressie foto's en foto's van de (senior-)winnaars van dit gezellige toenooi!