Datum: 23-09-2018     Tijd: 01:19

Archief-Toernooien

Archief item: 1304.t2

T2 Paas-toernooi 2013 op 02/05-04-2013

Het T2-paastoernooi was dit jaar anders dan anders. Het toernooi voor de jeugd was gescheiden van het toernooi van de senioren. Op dinsdagavond 02-04 is van 18.30 tot 20.30 uur was het jeugdtoernooi en voor de senioren was vrijdagavond 05-04 gepland. De scheiding heeft zoals altijd voor- en nadelen. Nadeel is er vooral voor met de jeugd meespelende ouders (senioren). Zij kunnen zich misschien een beetje verloren voelen tussen al die jeugd. Dit jaar woog dit niet op tegen de voordelen. Bij het samenspelen van jeugd en senioren speelt vooral de tijd een rol, immers voor de jeugd is het vaak niet mogelijk tot het einde van het toernooi mee te spelen. Hierdoor vallen dus tijdens het toernooi spelers af. Dit was dan ook de voornaamste reden het toernooi (dit jaar) te splitsen. We hopen en verwachten dat toch allen die meegespeeld hebben, ook veel plezier beleefd hebben aan het toernooi.

Het jeugd T2-paastoernooi.
Voor dit toernooi waren 11 jeugdspelers en 2 ouders van jeugdleden op komen dagen. Het toernooi werd gespeeld met 8 dubbelwedstrijden van +/- 7 minuten. Ongeveer om 19.30 uur was een pauze ingelast. In deze pauze konden alle spelers een drankje nuttigen in de kantine en genieten van de schocolade- en/of kippe-eieren. Punten konden verdiend worden met, natuurlijk de punten behaald tijdens de wedstrijd maar ook met punten gegooid met de dobbelsteen. Spelers die de wedstrijd hadden gewonnen mochten (slechts) met 1 dobbelsteen gooien en de verleizers mochten met 2 dobbelsteen gooien. Het samenvoegen van badmintonspel en geluk maakt voor een ieder de kans op winst (ongeveer) gelijk. De partner waarmee samengespeeld moest worden werd bepaald d.m.v. speelkaarten. Zo speelden bij elke ronde de rode heren tegen de zwarte heren en de rode vrouwen tegen de zwarte vrouwen enz. enz. Na de 8 ronden werd de balans opgemaakt waarvan hieronder het resultaat te zien.
Winnaars werden:
Op plaats 1: Valyo;
op plaats 2: Max G;
op plaats 3: Co (vader van Coen)
en de poedelprijs was voor Coen.
Voor alle winnaars was er een kleine prijs beschikbaar.

Het senioren T2-paastoernooi
Op het senioren toernooi waren de 22 leden met introducees afgekomen. De leden die geen introducee hadden meegenomen kregen een speelpartner d.m.v. loting toebedeeld. Er werd een halve competitie gespeeld dus alle teams moesten het een keer tegen elkaar opnemen. Ook hier werd natuurlijk zo halverwege een pauze ingelast om even op adem te komen en een bakje koffie en/of de kleine bruine of grootte witte eieren tot zich te nemen. Omdat de sterkte van de teams dicht bij elkaar lag waren het veelal spannende en mooie wedstrijden. Tot het einde was het ook spannend welk team dit toernooi op de naam zou schrijven. Dit bleek wel bij de prijsuitreiking, drie teams waren er met het zelfde aantal punten, het "doelsaldo" bepaalde de uiteindelijk winnaars.
Hieronder een totaaloverzicht van de gespeelde wedstrijden en de daarbij behaalde punten.
Winnaars werden:
Op plaats 1: Gerard en Bert
Op plaats 2: Eddy en Theo
Op plaats 3 Freddy en Rob
De winnaars kregen evenals de sponsor, Theo Nibbeling van T2, een bos bloemen aangeboden.
Na de prijsuitreiking werd nog tot in de vroege uurtjes doorgevierd.

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!