Datum: 24-03-2019     Tijd: 09:47

Archief-Toernooien
 

Bestanden in het archief

In het archief vind je verslagen en foto's van diverse gebeurtenissen binnen onze vereniging.
Opm: Als van een bepaalde foto ook een vergroting beschikbaar is kun je op die foto klikken om de vergroting zichtbaar te maken.

Archief item: 1406.goma2

Terug naar Archiefoverzicht
 

GOMA-mixtoernooi 2014

Na afloop van het T2-Paas-toernooi zijn, onder het genot van Evertís eitjes, de lootjes getrokken voor teamindeling van het GOMA-mixtoernooi. Hiermee zijn de volgende teams samengesteld:
* Gerard Mantel - Jannie Lubbers
* Ruben Zilvold - Judith Winkelman
* Tonnie Bergervoet - Agnes Winkelman
* Henk Hoed - Nienke Onstenk
* Mart de Kraker - Bregje Kelderman
* Sander Massen - Ria Onstenk
* Wim Hofs - Evert Brand
* Hans Zweverink - Agnes Sannes
* Bert Wechgelaar - Judith Weustenenk
* Gerrit Hulstijn - Aniek Luesink
* Alfred Zweers en Annemiek Zweers
Uit de reacties tijdens de trekking kon door een goed luisteraar de mogelijke finalekandidaten al gefilterd worden. Maar voor het zover was moest er toch wel even gespeeld worden.
Alle teams moesten voor het einde van het seizoen tegen alle andere teams gespeeld hebben. En dan maar zoveel als mogelijk punten zien te halen.
Op de 27e mei zou dan de finale zijn, waarin de 4 beste teams om de prijzen zouden strijden. Op 29 april werd er gestart met de wedstrijden. Onze correspondent ter plaatste heeft in de periode tot 27 mei verschillende mooie wedstrijden gezien, waarbij soms spelers of speelsters boven zichzelf uitstegen in hun pogingen zoveel als mogelijk punten te behalen. Geen competitie zonder teleurstelling, ja die waren er ook. Als de shuttle onbedoeld in het net of net buiten de lijnen wordt geslagen. Al met al leuke wedstrijden en een mooie competitie.
Op de 27e mei speelden de volgende teams in de finale: Ria en Sander tegen Judith en Ruben en Annemiek en Alfred tegen Agnes en Tonnie. De winnaars van deze eerste wedstrijden moesten tegen elkaar om plaats 1 en 2 strijden en de verliezers om plaats 3 en 4. Onnodig eigenlijk, te schrijven dat de wedstrijden erg spannend waren. Maar na afloop van het eerste finaledeel speelden Judith en Ruben tegen Annemiek en Alfred om plaats 3 en 4. De winnaars Ria en Sander speelden tegen de andere winnaars Agnes en Tonnie om plaats 1 en 2. Onnodig te schrijven dat de wedstrijden wederom zeer spannend waren, met als resultaat dat Ria en Sander en met de GOMA-bokaal van door gingen.
Een zwaar bevochten maar verdiende overwinning.
De prijsuitreiking vond plaats bij de afsluiting van het seizoen op Steintjesweide.

Terug naar Archiefoverzicht
 

Terug naar Archiefoverzicht
 

Welkom op de website van HBC

Hengelose Badmintonclub
in
Hengelo gld

 

Hoofdsponsors

rule
HCI
rule

Onstenk
rule

Roozegaarde
rule

Voor overige sponsors
zie "links" pagina.
rule

Bezoek ook onze pagina op Facebook!
Facebook

rule
W3School CSS certificate
W3School XHTML certificate