Datum: 20-03-2019     Tijd: 07:04

Archief-Toernooien
 

Bestanden in het archief

In het archief vind je verslagen en foto's van diverse gebeurtenissen binnen onze vereniging.
Opm: Als van een bepaalde foto ook een vergroting beschikbaar is kun je op die foto klikken om de vergroting zichtbaar te maken.

Archief item: 1412.wending2

Terug naar Archiefoverzicht
 

"De Wending" Kersttoernooi,

Op 23 december is weer een gebruikelijke "De Wending" toernooi georganiseerd door de technische commissie. Anders als anders was het deze keer een kersttoernooi, net even voor de kerstdagen. Wel mocht iedereen weer een introducee meennemen. Een redelijk goede opkomst was het resultaat.
De uitvoering van dit toernooi werd weer eens bepaald door de kaarten en dobbelstenen. De medespeler in het dubbelspel werd, evenals de tegenstanders bepaald door de kaarten. Rode A-zen speelden tegen de zwarte A-zen en de rode koningen tegen ... enz. enz. Individueel moesten de behaalde punten worden bijgehouden. De puntenscore werd bepaald door de eindstand van de badmintonwedstrijd en door de gegooide ogen van de dobbelsteen. Winnaars van de wedstrijd mochten slechts met 1 dobbelsteen gooien, de verliezers mochten met 2 stenen gooien. Al met al niet moeilijk en mocht een wedstrijd al niet daverend zijn verlopen dan kon de score wat opgehaald worden met de dobbelsteen. Eenieder had zo een redelijke kans aan het eind van de avond als winnaar, of als verliezer, te worden uitgeroepen. Om +/- negen uur werd er nog wel even een pauze ingelast, velen waren toch echt aan een (gratis) bakje koffie toe. Om kwart over tien waren de wedstrijden gespeeld en de stenen gegooid. Tijd voor een douche en dan naar de kantine voor een sapje. Stukjes kaas, worst en komkommer maakten samen met de drankjes dat het nog lang gezellig was.
Voordat iedereen naar huis gestuurd zou worden moest de technische commissie nog wel even vertellen wie het minste, dan wel het meeste aantal punten gesscoord hadden. De poedelprijs bij de dames was gastspeelster voor ___________ en bij de heren voor, eveneens gast, _________ De winnaars van vanavond waren, bij de dames: Nienke en bij de heren: Bert.
Ook onze voorzitter Henk heeft nog even zijn woordje gedaan en o.a. de sponsor van dit toernooi in de bloemetjes gezet. Verdrr heeft hij aandacht gevraagd voor de komende jaarvergadering waarvoor de uitnodiging nog komt.
Het bleef nog lang wat onrustig maar ook gezellig.

Een "deelnemer en toeschouwer"

Terug naar Archiefoverzicht
 

Terug naar Archiefoverzicht
 

Welkom op de website van HBC

Hengelose Badmintonclub
in
Hengelo gld

 

Hoofdsponsors

rule
HCI
rule

Onstenk
rule

Roozegaarde
rule

Voor overige sponsors
zie "links" pagina.
rule

Bezoek ook onze pagina op Facebook!
Facebook

rule
W3School CSS certificate
W3School XHTML certificate