Datum: 17-11-2018     Tijd: 20:29

Archief-Toernooien

Archief item: 1603.BSamen

Beste Badminton vrienden uit Vorden, Steenderen en Hengelo,

Hierbij de opzet en indeling voor het Bronckhorst Badmintont Samen toernooi.
Wij zijn blij met alle positieve reacties en de vele aanmeldingen. Na diverse avonden overleg zijn er de diverse onderstaande poules uitgekomen.
Recreanten poule mixdubbel
Recreanten poule heren dubbel
Recreanten poule damesdubbel
Competitie poule mixdubbel
En een enkel poule voor de competitie spelers, dit is vrijblijvend, en men moet elkaar op de avonden zelf uitdagen!!
Mocht hier geen of heel weinig interesse voor zijn, dan is er nog een mogelijkheid om een heren dubbel/damesdubbel in elkaar te knutselen!!!

OPZET
In het schema waar uw naam staat met wie u speelt, en staat in het tabel een letter en een cijfer
De letter staat voor de plaats, V=Vorden, S=Steenderen H=Hengelo.
De cijfer staat voor de datum in maart.
Er is natuurlijk getracht om op 1 avond minimaal 2 partijen te spelen soms 3, maar door al het puzzelwerk was het niet mogelijk dat iedereen een keer ergens speelt. Doordat mensen vooraf hadden aangegeven dat zij bepaalde avonden niet konden hebben we daar rekening mee gehouden. We hopen op uw begrip.
Mocht u door welke reden dan ook nu op en bepaalde avond niet meer kunnen, laat uw partner dit dan weten, en overleg met de tegenstander, en prik een nieuwe datum. Laat dit de organisatie wel even weten !!!!
Het kan ook zijn dat er op een bepaalde speelavond meer ruimte is, en een koppel dat toevallig die avond daar ook is, maar de wedstrijd staat later op de agenda, dan is het natuurlijk mogelijk deze dan eerder te spelen. Op die avond, als allebei de teams hiermee akkoord gaan.
In de bijlage zit een adressenlijst met telefoonnrs en mailadressen!!
In de hal liggen de poules indeling waar u de wedstrijd uitslagen op in kunt vullen! Deze leest man van links naar rechts, men vult dan achter de naam in als men gewonnen heeft 21-10, 21-15.
Als men verloren heeft 10-21 en 15-21.
Bij winst krijgt men 3 punten, verlies 0, en gelijkspel allebei 1 pnt. We spelen dus maar 2 sets!!
De finales worden op 31 maart in Vorden gespeelt.
Speeltijden zijn altijd van 20.00 uur tot 22.30 en er zijn 3 banen beschikbaar.
Als men niet kan is het mogelijk om een invaller te regelen, maar dan graag iemand van gelijkwaardig niveau. Peter van Dijk, en Aniek Leusink hebben zich hiervoor aangemeld. Bij de recreanten kan bv Fred Versteege, en Astrid Kuckartz in vallen op de thuis speelavonden, zij staan nl niet ingedeeld bij de HD en DD. En misschien is er toch iemand binnen de vereniging die toch enthausiast is geworden en wil invallen, maar wel even doorgeven svp.
Wij hopen op een leuk, gezellig, sportief e fanatiek samenspel en werking, zodat we dit volgend jaar door kunnen gaan zetten. Tevens zijn we nog op zoek naar sponsoren voor leuke prijzen, en natuurlijk misschien we een hoofdsponsor die er zijn naam aan wil hangen!!!
Dit kan men doorgeven aan de organisatie.
Met vriendelijke sportgroeten,
De organisatie van het Bronckhorst Samen Toernooi,
Bert Wisselink, Peter van Dijk, Sander Massen en Hans Zweverink

Het BS-Toernooi
Met bovenstaande mail werd het Bronckhorst-Samen-toernooi ingeluid. Een initiatief van onze voorzitter in samenwerking met de Voorzitters van de clubs uit Steenderen en Vorden. Een heel mooi initiatief, waaraan veel spelers van de 3 clubs ook evenzoveel of meer plezier aan hebben beleefd.
Voor een kleine impressie van een (enkele) speelavond en de prijsuitrijking in Vorden kunt u klikken op onderstaande link.
BS-ternooi

Bij dit item zijn geen foto's beschikbaar!